Loading
Google Ads

Επαγγελματική Προώθηση μέσω Google Ads

Η δημιουργία μιας Google Ads καμπάνιας είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Τι είναι το Google Ads;

Κάθε φορά που κάνετε αναζήτηση στη Google τα πρώτα αποτελέσματα που συναντάται, δεν είναι μόνο αποτελέσματα ενός καλού SEO αλλά μιας διαφημιστικής καμπάνιας Google Ads.

Στο Google Ads πληρώνετε για να εμφανιστεί η διαφήμιση της επιχείρησής σας σε άτομα που αναζητούν σχετικούς όρους στη Google και στους Google Maps. Το Google Ads είναι με λίγα λόγια, ένα από τα πιο βασικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ που μάλιστα πληρώνετε μόνο όταν κάποιος δυνητικός πελάτης κλικάρει πάνω στη διαφήμισή σας. Γι’ αυτό το λόγο οι διαφημίσεις αυτές είναι γνωστές και ως PPC (Pay-Per-Click).

Το Google Ads δίνει την δυνατότητα να ορίσετε ένα μηνιαίο όριο δαπάνης διαφήμισης, το οποίο ανάλογα τις ανάγκες μπορεί να αυξομειωθεί ανά πάσα στιγμή. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κοινού – στόχου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Οι τύποι στις Google Ads καμπάνιες είναι οι εξής:

  • Search Ads (Διαφημίσεις που βασίζονται στο κείμενο)
  • Display Ads (Διαφημίσεις που βασίζονται στην εικόνα)
  • Shopping Ads (Καταχωρήσεις προϊόντων στη Google)
  • Video Ads (Διαφημίσεις που βασίζονται σε βίντεο στο YouTube)

Κάθε μία από τις παραπάνω καμπάνιες σας επιτρέπει να προσεγγίζετε άτομα που αναζητούν στη Google τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η επιλογή του σωστού τύπου καμπάνιας ή του συνδυασμού τους είναι καθαρά θέμα της στρατηγικής που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε.

Γιατί να διαλέξετε τη Social Power για την Google Ads καμπάνια σας;

  • Πιστοποιημένος συνεργάτης Google: Η Social Power είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Google Ads. Εν ολίγοις, διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε από το μηδέν μία Google Ads καμπάνια, η οποία θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

  • Εμπειρία – Τεχνογνωσία – Στρατηγική : Το τρίπτυχο της επιτυχίας. Η ομάδα της Social Power βασισμένη σ’ αυτό έχει δημιουργήσει εκατοντάδες επιτυχημένες καμπάνιες για μεγάλα brand names σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εμπειρία που αποκτήσαμε κατά το πέρασμα των χρόνων, αλλά και η δίψα μας για συνεχή βελτίωση και ενημέρωση πάνω στις νέες τάσεις, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση Google Ads καμπάνια για οποιαδήποτε επιχείρηση.

  • Συνεχείς προσαρμογές : Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Ελέγχουμε τακτικά τις καμπάνιες και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης που μας εμπιστεύεται, βελτιώνοντας τες. Οι συνεχείς έλεγχοι που κάνουμε είναι και ένας απ’ τους παράγοντες που μας διαφοροποιούν και κάνουν τους συνεργάτες να μας εμπιστεύονται.

  • Εστιάζουμε στην απόδοσης επένδυσης (ROI) : Στη Social Power γνωρίζουμε τα Google Ads αλλά εκείνος που ξέρει την επιχείρησή σας καλύτερα από τον καθένα είστε εσείς. Γι’ αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε στενά ώστε να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες και να ανακαλύψουμε μαζί τον ιδανικό πελάτη. Αυτή η διαδικασία θα φέρει και την μεγάλη απόδοση επένδυσης στη Google Ads καμπάνια σας.

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφημιστική καμπάνια μέσω Google Ads γιατί έχει…

1) Άμεσα αποτελέσματα Η πληρωμένη διαφήμιση είναι ο πιο εύκολος και ο πιο άμεσος τρόπος για να φέρετε την επιχείρησή σας στη κορυφή των αποτελεσμάτων της Google. Φυσικά για να δουλέψει σωστά μία Google Ads καμπάνια και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και εμπειρία ώστε να γίνει πετυχημένη διαχείριση.

2) Μετρήσιμα αποτελέσματα Με τη χρήση του Google Ads, η διαδικασία εξαγωγής αποτελεσμάτων είναι απλή υπόθεση. Τα εργαλεία της Google Ads παρέχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα του performance της καμπάνιας που «τρέχετε» κάθε στιγμή. Μπορείτε να δείτε το πόσοι την είδαν, τα clicks, τα impressions, το κόστος κλπ. και όλα αυτά ανά πάση στιγμή.

3) Μεγάλο κοινό Η Google διαθέτει πάνω από το 95% της αγοράς στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Αυτομάτως όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί το ιδανικό μέρος για μία επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει αναγνωρισημότητα τόσο η ίδια όσο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της. Δεδομένου του τεράστιου όγκου χρηστών η Google Ads καμπάνια σας έχει την ευκαιρία να προβληθεί σε εκατομμύρια άτομα, κάποιοι από τους οποίους μπορεί να είναι οι μελλοντικοί σας πελάτες.

4) Δυνατότητα επιλογής κοινού – στόχου Επειδή καθημερινά οι χρήστες που αναζητούν στη Google κάτι είναι δισεκατομμύρια, υπάρχει η δυνατότητα η διαφήμισή σας να εμφανίζεται στοχευμένα σε χρήστες που αναζητούν παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες με αυτές που εσείς προσφέρετε. Το κοινό αυτό είναι πολύ πιο πιθανό να σας προτιμήσει.

5) Πρόσβαση σε χρήσιμα στατιστικά στοιχεία

Google Ads σημαίνει επένδυση με άμεσα αποτελέσματα!

Οι Google Ads υπηρεσίες που παρέχουμε στη Social Power συμπεριλαμβάνουν:

1) Εξατομικευμένη Στρατηγική

2) Account Manager

3) Κατάλληλες λέξεις – κλειδιά

5) Δημιουργία και ανάπτυξη της landing page

6) Ενσωμάτωση του Google Analytics

7) Στρατηγική διαχείριση επένδυσης (bid)

8) Παρακολούθηση απόδοσης της επένδυσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να εκτελέσουμε εντελώς δωρεάν και χωρίς επιπλέον δέσμευση έναν έλεγχο του διαφημιστικού σας λογαριασμού στα Google Ads.