Loading
Google Ads

Προώθηση μέσω
Google Ads

Η δημιουργία μιας καλά σχεδιασμένης καμπάνιας Google Ads μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Στην Social Power, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης στο Google. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά στον ανταγωνιστικό ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζούμε. Και με την προώθηση με Google Ads, μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να φτάσει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Οι ειδικοί της Social Power έχουν την εμπειρία και τη γνώση για να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική καμπάνια Google Ads για την επιχείρησή σας. Με την χρήση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιά και των κατάλληλων μετρήσεων, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η καμπάνια μας θα είναι επιτυχημένη και θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Το Google Ads είναι μια ισχυρή εργαλειοθήκη για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε να φτάσετε σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και να αυξήσετε την παρουσία σας στον κυβερνοχώρο.

Όμως, η διαχείριση μιας καμπάνιας Google Ads μπορεί να είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Είναι σημαντικό να έχετε έναν ειδικό στο χώρο που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια επιτυχημένη καμπάνια.

Στη Social Power, έχουμε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια αποτελεσματική καμπάνια Google Ads. Με την εμπειρία μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας στο διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε όλες τις φάσεις της διαχείρισης μιας καμπάνιας Google Ads, από τον σχεδιασμό και τη δημιουργία των διαφημίσεων μέχρι την παρακολούθηση και την αναφορά των αποτελεσμάτων.

.

gogle ads

Προώθηση με Google Ads

Κάθε φορά που κάνετε αναζήτηση στη Google τα πρώτα αποτελέσματα που συναντάτε, δεν είναι μόνο αποτελέσματα ενός καλού SEO αλλά μιας επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας Google Ads.
Στα Google Ads επενδύετε ώστε να εμφανιστεί η διαφήμιση της επιχείρησής σας σε άτομα που αναζητούν σχετικούς όρους στη Google και στους χάρτες Google Maps. Τα Google Ads είναι με λίγα λόγια, ένα από τα πιο βασικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ (digital marketing) όπου το ποσό το οποίο καλείστε να επενδύσετε κοστολογείται ανάλογα με το πόσοι δυνητικοί πελάτες θα κάνουν click πάνω στη διαφήμισή σας σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις της διαφήμισής σας στη Google. Γι’ αυτό το λόγο οι διαφημίσεις αυτές είναι γνωστές και ως PPC (Pay-Per-Click).
Ουσιαστικά, είναι ένας τρόπος να αγοράζετε επισκέψεις στον ιστότοπό σας, αντί να προσπαθείτε να «κερδίσετε» αυτές τις επισκέψεις μέσω των οργανικών αποτελεσμάτων.
Τα Google Ads δίνουν την δυνατότητα να ορίσετε ένα μηνιαίο όριο δαπάνης της διαφήμισης, το οποίο ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να αυξομειωθεί ανά πάσα στιγμή. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κοινού – στόχου τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Τα Google Ads είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαφήμισης PPC στον κόσμο. Η πλατφόρμα διαφημίσεων της Google δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργούν διαφημίσεις που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης της Google και σε άλλες πηγές της Google.

Οι τύποι στις Google Ads καμπάνιες είναι οι εξής:

  • Search Ads (Διαφημίσεις που βασίζονται στο κείμενο)
  • Display Ads (Διαφημίσεις που βασίζονται στην εικόνα)
  • Shopping Ads (Καταχωρήσεις προϊόντων στη Google)
  • Video Ads (Διαφημίσεις που βασίζονται σε βίντεο στο YouTube)

Κάθε μία από τις παραπάνω καμπάνιες σας επιτρέπει να προσεγγίζετε άτομα που αναζητούν στη Google τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η επιλογή του σωστού τύπου καμπάνιας ή του συνδυασμού τους είναι καθαρά θέμα της στρατηγικής που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε.

Γιατί να διαλέξετε τη Social Power για την Google Ads καμπάνια σας;

1) Άμεσα αποτελέσματα Η πληρωμένη διαφήμιση είναι ο πιο εύκολος και ο πιο άμεσος τρόπος για να φέρετε την επιχείρησή σας στη κορυφή των αποτελεσμάτων της Google. Φυσικά για να δουλέψει σωστά μία Google Ads καμπάνια και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και εμπειρία ώστε να γίνει πετυχημένη διαχείριση.

2) Μετρήσιμα αποτελέσματα Με τη χρήση του Google Ads, η διαδικασία εξαγωγής αποτελεσμάτων είναι απλή υπόθεση. Τα εργαλεία της Google Ads παρέχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα του performance της καμπάνιας που «τρέχετε» κάθε στιγμή. Μπορείτε να δείτε το πόσοι την είδαν, τα clicks, τα impressions, το κόστος κλπ. και όλα αυτά ανά πάση στιγμή.

3) Μεγάλο κοινό Η Google διαθέτει πάνω από το 95% της αγοράς στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Αυτομάτως όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί το ιδανικό μέρος για μία επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει αναγνωρισημότητα τόσο η ίδια όσο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της. Δεδομένου του τεράστιου όγκου χρηστών η Google Ads καμπάνια σας έχει την ευκαιρία να προβληθεί σε εκατομμύρια άτομα, κάποιοι από τους οποίους μπορεί να είναι οι μελλοντικοί σας πελάτες.

4) Δυνατότητα επιλογής κοινού – στόχου Επειδή καθημερινά οι χρήστες που αναζητούν στη Google κάτι είναι δισεκατομμύρια, υπάρχει η δυνατότητα η διαφήμισή σας να εμφανίζεται στοχευμένα σε χρήστες που αναζητούν παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες με αυτές που εσείς προσφέρετε. Το κοινό αυτό είναι πολύ πιο πιθανό να σας προτιμήσει.

Η Google διαθέτει πάνω από το 95% της αγοράς στις μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Αυτομάτως όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί το ιδανικό μέρος για μία επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει αναγνωρισημότητα τόσο η ίδια όσο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της.❞

  • Πιστοποιημένος συνεργάτης Google: Η Social Power είναι πιστοποιημένος συνεργάτης Google Ads. Εν ολίγοις, διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε από το μηδέν μία Google Ads καμπάνια, η οποία θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

  • Εμπειρία – Τεχνογνωσία – Στρατηγική : Το τρίπτυχο της επιτυχίας. Η ομάδα της Social Power βασισμένη σ’ αυτό έχει δημιουργήσει εκατοντάδες επιτυχημένες καμπάνιες για μεγάλα brand names σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εμπειρία που αποκτήσαμε κατά το πέρασμα των χρόνων, αλλά και η δίψα μας για συνεχή βελτίωση και ενημέρωση πάνω στις νέες τάσεις, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση Google Ads καμπάνια για οποιαδήποτε επιχείρηση.

  • Συνεχείς προσαρμογές : Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Ελέγχουμε τακτικά τις καμπάνιες και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης που μας εμπιστεύεται, βελτιώνοντας τες. Οι συνεχείς έλεγχοι που κάνουμε είναι και ένας απ’ τους παράγοντες που μας διαφοροποιούν και κάνουν τους συνεργάτες να μας εμπιστεύονται.

  • Εστιάζουμε στην απόδοσης επένδυσης (ROI) : Στη Social Power γνωρίζουμε τα Google Ads αλλά εκείνος που ξέρει την επιχείρησή σας καλύτερα από τον καθένα είστε εσείς. Γι’ αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε στενά ώστε να κατανοήσουμε σε βάθος τις ανάγκες και να ανακαλύψουμε μαζί τον ιδανικό πελάτη. Αυτή η διαδικασία θα φέρει και την μεγάλη απόδοση επένδυσης στη Google Ads καμπάνια σας.

Επιλέξτε να κάνετε τη διαφημιστική καμπάνια μέσω Google Ads γιατί έχει…

Google Ads σημαίνει επένδυση με άμεσα αποτελέσματα!

Οι Google Ads υπηρεσίες που παρέχουμε στη Social Power συμπεριλαμβάνουν:

1) Εξατομικευμένη Στρατηγική

2) Account Manager

3) Κατάλληλες λέξεις – κλειδιά

5) Δημιουργία και ανάπτυξη της landing page

6) Ενσωμάτωση του Google Analytics

7) Στρατηγική διαχείριση επένδυσης (bid)

8) Παρακολούθηση απόδοσης της επένδυσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να εκτελέσουμε εντελώς δωρεάν και χωρίς επιπλέον δέσμευση έναν έλεγχο του διαφημιστικού σας λογαριασμού στα Google Ads.