Loading

Η Social Power εξειδικεύεται στη στοχευμένη προώθηση μέσω Digital Marketing.

Δημιουργούμε πετυχημένες διαφημίσεις σε Social Media & Google Ads!

Η ομάδα της Social Power αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του Digital Marketing που αναλαμβάνoυν με υπευθυνότητα και συνέπεια τη δημιουργία περιεχομένου για τις σελίδες σας στα Social Media σε Facebook & Instagram καθώς και τη δημιουργία αποτελεσματικών στοχευμένων προωθήσεων μέσω Facebook Αds & Google Ads aυξάνοντας ποιοτικά την επισκεψιμότητα της σελίδας σας και των πωλήσεών σας.

Ενημερωμένα Social Media = Οργανωμένη Εικόνα Εταιρείας

Οι εταιρείες που αμελούν τη διαχείριση των σελίδων τους στα Social Media αφήνουν κακή εντύπωση στους χρήστες που τους αναζητούν. Τους αποτρέπουν να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους καθώς δεν εμπνέουν την εμπιστοσύνη που πρέπει μία εταιρεία να εμπνέει σήμερα με την εικόνα της στα Social Media.

Οι λογαριασμοί στα Social Media πρέπει να αντιπροσωπεύουν άρτια το brand της εταιρείας σας έχοντας ελκυστικές μακέτες με μοναδικές γραφιστικές πινελιές και ενδιαφέρον κείμενο.

Η σωστή διαχείριση των Social Media απαιτεί χρόνο, δημιουργικότητα, στρατηγικό πλάνο και τους σωστούς επαγγελματίες για να υπάρχει πραγματικά ποιοτικό αποτελέσματα. Οι εταιρείες που έχουν επενδύσει σωστά στην εικόνα τους κερδίζουν έξυπνα μερίδιο από την αγορά των Social Media.

Στη Social Power ακούμε προσεκτικά τον πελάτη μας προσαρμόζοντας τη σκέψη μας στο δικό του αντικείμενο και όραμα δημιουργώντας συγκεκριμένη στρατηγική προώθησης βάσει του κοινού που θέλει να απευθυνθεί καθώς και των στόχων που θέλει να επιτύχει.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης Social Media και προώθησης σε Google και Facebook. Σε αντίθεση με άλλα digital agencies, η Social Power ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με υπηρεσίες προώθησης μέσω Social Media και Google. Διατηρούμε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τους Experts του Facebook και της Google ώστε να επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή καμπάνια και τον καλύτερο δυνατό τύπο διαφήμισης για τον πελάτη μας.

Η εξειδίκευση αυτή, μας επιτρέπει να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στα νέα trends και τις εξελίξεις στον χώρο του Digital Marketing.

Social-MEdia-1.png
Social-MEdia-1.png
H δύναμη των Social Media
είναι εντυπωσιακή!

Τα Social Media με σωστό περιεχόμενο και την κατάλληλη στρατηγική διαφημίσεων μπορούν να απογειώσουν την φήμη της εταιρείας σας καθώς και τις πωλήσεις σας.

Το Facebook και το Instagram είναι τα δύο Social Media κανάλια με την μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως.

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα του brand σας! Αποκτήστε μεγαλύτερο και πιο αφοσιωμένο κοινό μέσα από τη δημιουργία επαγγελματικών profiles και στοχευμένων διαφημίσεων.

Διαχείριση Social Media που φέρνει αποτελέσματα

Διαχειριζόμαστε τα Social Media σημαίνει δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο με ελκυστικές μακέτες με μοναδικές γραφιστικές πινελιές και ενδιαφέρον κείμενο έτσι ώστε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Για να το πετύχουμε αυτό ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης:

01

Δημιουργούμε σχέδιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός! Γι’ αυτό σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο στρατηγικό πλάνο που θα φέρει άμεσα αποτελέσματα.

02

Ορίζουμε στρατηγική και στόχους

Οι λογαριασμοί της επιχείρησής σας στα κοινωνικά δίκτυα πρέπει να περιλαμβάνουν ένα σχέδιο δράσης. Θα συνεργαστούμε μαζί σας ώστε να χαράξουμε μία social media στρατηγική που θα αντικατοπτρίζει τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα βρούμε το κοινό σας, τον κατάλληλο τύπο περιεχομένου και τις βέλτιστες μεθόδους διανομής.

03

Φτιάχνουμε τα προφίλ ή Βελτιστοποιούμε τα ήδη υπάρχοντα

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη Facebook Σελίδα ή Instagram Προφίλ, σας τα δημιουργούμε από το μηδέν! Αν έχετε φροντίζουμε να τα διαμορφώσουμε καταλλήλως, για να έχουν την εικόνα που πρέπει.

04

Βρίσκουμε τα κατάλληλα #hashtags

Για να βρει το κατάλληλο κοινό τις αναρτήσεις σας, χρησιμοποιούνται τα hashtags, δηλαδή οι λέξεις – κλειδιά που θα συνοδεύουν το post. Όσο πιο αντιπροσωπευτικά είναι τα hashtags που θα χρησιμοποιηθούν τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν.

05

Δημιουργούμε περιεχόμενο μέσω γραφίστα

Προσαρμόζουμε το περιεχόμενο στα προφίλ κοινωνικών δικτύων που έχετε ώστε να προωθήσουμε τα μηνύματά σας, με σαφή, άμεσο και ελκυστικό τρόπο.

06

Προγραμματίζουμε τις δημοσιεύσεις

Δημιουργούμε με τα κατάλληλα εργαλεία, ένα πλάνο προγραμματισμού των δημοσιεύσεων για να κοινοποιούμε σε λιγότερο χρόνο και πιο αποτελεσματικά τα posts σας.
Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τη διαχείριση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα Social Media (Facebook & Instagram). Διατηρούμε τους λογαριασμούς σας ενεργούς δημιουργώντας συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού σας με έξυπνο περιεχόμενο.

Υπηρεσίες Social Power
Διαχείριση Λογαριασμών Social Media

Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τη διαχείριση των επαγγελματικών σας λογαριασμών στα Social Media (Facebook & Instagram). Διατηρούμε τους λογαριασμούς σας ενεργούς δημιουργώντας συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού σας με έξυπνο περιεχόμενο.

Διαφήμιση στα Social Media

Aναλαμβάνoυμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας σε στοχευμένο κοινό σε Facebook & Instagram.​ Δημιουργούμε διαφημιστικό λογαριασμό στο Business Manager του Facebook και τον συγχρονίζουμε το site σας.

Προώθηση μέσω Google Ads

Δημιουργούμε ολοκληρωμένες καμπάνιες διαφημίσεων Google (Search, Display, YouTube, Shopping Ads, Remarketing) με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας στη σελίδα σας από στοχευμένο κοινό. Η διαφήμιση στη Gοοgle αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μίας ολοκληρωμένης διαφημιστικής καμπάνιας.

Digital Marketing μέσω Social Media
e-shop

Το Digital Marketing μέσω Social Media (μέσα κοινωνικής δικτύωσης) αποτελεί πλέον ουσιαστικό μέρος κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ και τα οφέλη από…

Τα Google Ads είναι προϊόν πληρωμένης διαφήμισης της Google. Πρόκειται για αυτές τις μικρές διαφημίσεις που βλέπετε στο πάνω και…

Με τις στρατηγικές που στοχεύουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στο e-shop σας , μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους υποψήφιους πελάτες από…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας

    Ενδιαφέρομαι για