Loading

Αν  έχετε ξεκινήσει τις διαδικασίες κατασκευής ιστοσελίδας ή δημιουργίας eshop, σίγουρα θα έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με την επιλογή της κατάλληλης εταιρείας που παρέχει πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων.

Το σύστημα της WordPress είναι αναπόφευκτα ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα επιλογών που έχετε συναντήσει. Οι tech maniacs το συνιστούν ανεπιφύλακτα, ειδικότερα όταν μερικοί από εσάς αποπειράστε να ξεκινήσετε μόνοι την ιστοσελίδα/eshop σας.

Τι ακριβώς είναι το WordPress;

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS για συντομία). Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία και τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Τα ιστολόγια, οι ιστότοποι επιχειρήσεων, οι προσωπικοί ιστότοποι και τα eshop εμπορίου μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση του WordPress.

Πέρα από εύχρηστο, είναι επιθυμητά συμβατό και εύκολο στη σύνδεση με τα social media. Ειδικότερα, εκτελείται με αποτελεσματικότητα η διαχείριση social media, η οποία αποτελεί ένα θεμελιώδες κομμάτι του digital marketing και της προώθησης μιας επιχείρησης γενικότερα.

Η πλατφόρμα WordPress εκτελείται διαδικτυακά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη κάποιου λογισμικού για υπολογιστές για να τη χρησιμοποιήσετε.

Να θυμάστε πάντα πως δεν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας με WordPress. Θα πρέπει ακόμα να βρείτε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοτόπου για αυτήν την υπηρεσία.

Στη Social Power εμπιστευόμαστε τις παροχές της WordPress και τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα στους πελάτες μας για τους παρακάτω λόγους:

Αξιοπιστία

Δεν θέλετε να ρισκάρετε όταν πρόκειται για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Μερικές φορές, η εξέταση του αριθμού των ατόμων που χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε την αξιοπιστία της.

Το WordPress ελέγχει το 60% της αγοράς CMS. Το Joomla είναι το δεύτερο στη λίστα, με ποσοστό που είναι 12 φορές μικρότερο από το WordPress.

Επιπλέον, η WordPress εξουσιοδοτεί το 34% όλων των ιστότοπων παγκοσμίως. Αριθμοί σαν αυτόν είναι απλώς συγκλονιστικοί, τουλάχιστον.

Επιμόρφωση

Δεδομένου ότι το WordPress χρησιμοποιείται από τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αμέτρητοι οδηγοί, σεμινάρια και πόροι που μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο ώστε να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να εξελιχθεί προσωπικά και επαγγελματικά μέσα από αυτά.

SEO σου λέω

Το ύπαρξη ή απουσία του SEO μπορεί να απογειώσει ή να χαλάσει την επιτυχία του ιστότοπού σας. Επομένως, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να αρχίσετε να εστιάσετε από την αρχή  της κατασκευής του website/eshop σσας

Επιπλέον, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που θα επικυρώσει το digital marketing πλάνο σας. Όσοι από εσάς γνωρίζετε τα μυστικά μιας επιτυχημένης προώθησης, έχετε υπόψη πως μια απλή διαχείριση social media δεν θα κάνει θαύματα χωρίς μια καλή βάση SEO.

Το WordPress καθιστά εύκολη τη χρήση SEO έχοντας μερικά ενσωματωμένα εργαλεία που σας λένε πόσο SEO friendly είναι το περιεχόμενό σας.

Ευελιξία

Το WordPress μπορεί να είναι όσο σύνθετο ή όσο απλό επιθυμείτε.

Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε απλώς τη βασική έκδοση της πλατφόρμας για να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου ή ακόμα και να ενσωματώσετε το δικό σας eshop!

Ασφάλεια

Γενικά, το WordPress είναι μια ασφαλής πλατφόρμα και σας διευκολύνει να βελτιώσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας με λειτουργίες όπως η προστασία με κωδικούς πρόσβασης για τα περιεχόμενα των φακέλων. Η διατήρηση της έκδοσης του WordPress ενημερωμένη θα καταπολεμήσει επίσης σφάλματα και πιθανές απειλές ασφαλείας.

Παρέχει ταχύτητα

Οι αργοί ιστότοποι αποτελούν πρόβλημα, τόσο για τους διαχειριστές των eshop/website όσο και για τους επισκέπτες και εν δυνάμει αγοραστές. Το WordPress το γνωρίζει αυτό, επομένως έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στοιχεία που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, τα οποία θα επιταχύνουν τον ιστότοπό σας .

Μια responsive ιστοσελίδα ενισχύει και την καλή ροή του digital marketing plan που ακολουθείτε, καθώς ο ιστότοπος προβάλλεται στα social media και όσο πιο γρήγορα ανοίγει, τόσο μεγαλύτερη αξιοπιστία κερδίζει από το κοινό.

Προσιτή τιμολόγηση

Το WordPress είναι ανοιχτού κώδικα και παρέχει και δωρεάν χρήση. Έτσι μπορείτε για μια πολύ basic/custom εκδοχή να μην σπαταλήσετε χρήματα.

Αλλά αν πρόκειται να κάνετε περισσότερα από το να έχετε έναν βασικό προσωπικό ιστότοπο, σίγουρα θα θέλετε να προχωρήσετε σε αναβαθμισμένη και επί πληρωμή εκδοχή.

Πολυγλωσσία

Το WordPress έχει παγκόσμια εμβέλεια. Υποστηρίζει περισσότερες από 160 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για να προσεγγίσετε και το παγκόσμιο κοινό σας.

Εργαλεία

Το WordPress είναι συμβατό με πολλά διαφορετικά εργαλεία τρίτων.

Εκτός από προσθήκες και γραφικά στοιχεία, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε πράγματα όπως λογισμικό email marketing, πύλες πληρωμών, Google Analytics και αμέτρητα άλλα στοιχεία που μπορεί να χρειαστείτε για να εκτελέσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο.

Επομένως, θα έχετε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε τις πλατφόρμες σας και τα εργαλεία που ήδη χρησιμοποιείτε στον ιστότοπο της WordPress.

Συμπερασματικά, δεν υπάρχει κανένα άλλο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που θα συνιστούσαμε περισσότερο. Η εταιρεία μας ασχολείται με τη δημιουργία ιστοτόπων και eshop μέσω της πλατφόρμας της WordPress, η οποία συνδυάζεται με την ομαλή και αποτελεσματική απόδοση του digital marketing στρατηγικού πλάνου που ακολουθούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts