Loading

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η ιστοσελίδα σας αποτελεί την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Κάθε επίσκεψη στο website/eshop σας αποτελεί και μία ψηφιακή επίσκεψη στην επιχείρησή σας.

Οι άνθρωποι που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, είτε οργανικά μέσω της Google, είτε μέσω των Google ads, Social Media ads κλπ, διαμορφώνουν μια πρώτη και καθοριστική εντύπωση σχετικά με το αν θα αγοράσουν το προϊόν/υπηρεσία σας, θα επικοινωνήσουν μαζί σας και γενικότερα θα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε συναλλαγή με την επιχείρησή σας.

3 + 1 λόγοι για να αποκτήσετε ένα άρτιο και γραφιστικά καλαίσθητο Website

Πρώτη εντύπωση

Ένα μοντέρνο και όμορφο website ή eshop, θα εντυπωσιάσει τον επισκέπτη και πιθανότατα θα τον παρακινήσει ακόμη περισσότερο ώστε να μάθει περισσότερα για την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Από την άλλη πλευρά, ο χρήστης είναι λιγότερο πιθανό να αλληλεπιδράσει όταν συναντά έναν παλιό και κακώς κατασκευασμένο ιστότοπο και μπορεί να φύγει αμέσως, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει το ποσοστό εγκατάλειψής σας.

Έτσι, ένας ιστότοπος με δημιουργικό και ευφάνταστο design, είναι αυτό που χτίζει την πρώτη σχέση με τον επισκέπτη και τον καθοδηγεί στο τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια.

Επίδειξη

Όταν ένας επισκέπτης και εν δυνάμει αγοραστής παρατηρεί τον ιστότοπό σας και βλέπει καλό σχεδιασμό ιστοσελίδων, που βρίθει γραφιστικού σχεδιασμού, του μεταφέρει απευθείας ότι ενδιαφέρεστε και ασχολείστε καθ’ ολοκλήρου με αυτά που προσφέρετε.

Το website/eshop  σας είναι ο εκπρόσωπος της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Εάν ο ιστότοπός σας είναι παλιός και αναποτελεσματικός, αυτό θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη που προσπαθείτε να δημιουργήσετε με τον πελάτη.

Εξέλιξη

Οι ιστότοποι και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων εξελίσσονται καθημερινά και βελτιώνονται ώστε να είναι πιο φιλικοί προς τον χρήστη και να εστιάζουν στην εμπειρία του. Όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες για να προσελκύσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να προωθήσουν την επωνυμία τους, καθώς το branding είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία και τη στρατηγική τους.

Ένας άρτιος γραφιστικός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας μπορεί και θα σας διακρίνει από τους ανταγωνιστές σας και να σας ξεχωρίσει, ενώ παράλληλα να σας φέρει περισσότερους και αξιόλογους πελάτες.

Εύκολη πλοήγηση

Η αναβάθμιση ιστοσελίδας, ο γραφιστικός σχεδιασμός website/eshop, τα πρωτότυπα logo και όλα όσα συνθέτουν μια καλαίσθητη εικόνα, αδυνατούν να λειτουργήσουν θετικά στην περίπτωση που ένας ιστότοπος δεν είναι responsive (μη ανταποκρίσιμος) ή mobile friendly (website φιλικό προς τους χρήστες κινητών).

Ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο όμορφα και καλοδουλεμένα site, όσο αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδας και προώθηση μέσω των Social Media, να ακολουθεί ένα πολύ επιτυχημένο στρατηγικό πλάνο Digital Marketing, οι καμπάνιες Google Ads δείχνουν πως δουλεύει ‘’ρολόι’’ αλλά τίποτα από αυτά να μην καταλήγει σε επιτυχημένη αύξηση πωλήσεων ή προβολής αν δεν είναι φιλικό προς το χρήστη.

Στη Social Power δίνουμε μεγάλη βάση σε ένα εκλεπτυσμένο, λεπτομερές και σχεδιαστικά άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο ακολουθείται από το κατάλληλο Marketing & Social Media Strategy Plan ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά σας αποτελέσματα και να δημιουργήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Μην αναβάλλετε άλλο την προώθησή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts