Loading

Στην εποχή μας, τα Social Media συμβάλλουν σε διάφορους τομείς της ζωής μας, όπως για παράδειγμα στη προώθηση μιας υπηρεσίας ή στην ανάπτυξη και διαμόρφωση γνώμης για κάποια δεδομένα της ζωής μας.

Η μετά-Covid περίοδος που βιώνουμε μας χάρισε μια βιωματική ανασφάλεια που καιροφυλακτεί στο πίσω μέρος του μυαλού μας. ‘Όταν ανατρέχουμε στα social media, είτε λειτουργώντας έχοντας αναλάβει τη διαχείριση social media, είτε κάνοντας ένα απλό, προσωπικό scroll down, αναζητούμε μια ευχάριστη εικόνα ή κάποιο απόσπασμα βίντεο που θα τονώσει την ψυχολογική μας κατάσταση, στον ελεύθερό μας χρόνο.

Είναι προσωπική μας επιλογή πως θα παρουσιάσουμε τον εαυτό μας ή το αντικείμενο της εταιρείας μας στα social media. Η προώθηση μιας υγιούς και motivational εικόνας μέσω social media είναι ατομική υπόθεση. Είτε αφορά προσωπικό, είτε εταιρικό προφίλ, το περιεχόμενο είναι ‘’ο βασιλιάς’’, όπως πολύ σοφά είπε κάποτε ο Bill Gates (content is king).

Δείτε πόσα απλά και άμεσα μπορείτε να διαδώσετε θετικά μηνύματα μέσω προώθησης social media και να επωφεληθείτε με αύξηση της κινητικότητας και των αλληλεπιδράσεων:

Προωθήστε τη δουλειά κάποιου άλλου

Αναδημοσιεύοντας μια χρήσιμη και καλαίσθητη ανάρτηση αναγνωρίζετε την δουλειά κάποιου τρίτου, ακολουθώντας τον υγιή ανταγωνισμό και μοιράζοντας χρήσιμο περιεχόμενο.

Bonus: Δίνετε την άνεση στους αναγνώστες των αναρτήσεών σας να κάνουν το ίδιο.

Πείτε ευχαριστώ-Μοιραστείτε την ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους στη ζωή σας

Μοιραστείτε τα θετικά νέα της ζωής σας. Προωθήστε ένα μήνυμα θετικότητας εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για πέντε άτομα στη ζωή σας ή για εποικοδομητικές καταστάσεις που βιώσατε.

Γενέθλια, εορτές, αναμνηστικές φωτογραφίες φίλων και συναδέλφων σε χαρούμενες στιγμές αποτελούν μια πολύ ευχάριστη και νοσταλγική νότα προς δημοσίευση.

Σπάστε τα ταμπού

Βρείτε ένα θέμα-ταμπού για την κοινωνία και προσεγγίστε το με σεβασμό και δημιουργικότητα. Για παράδειγμα, μια εκτεταμένη και φιλική προσέγγιση σε ένα θέμα που απασχολεί μια τεράστια μερίδα του πληθυσμού, είναι η απενοχοποίηση των αναφορών σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η σωστή ευαισθητοποίηση των αναγνωστών παρέχει μια μορφή digital υποστήριξης και εκπροσώπησης μιας υγιούς στάσης απέναντι σε αυτά τα καθημερινά ζητήματα. Υποστηρίζει και διαδίδει την αίσθηση της ελπίδας στον καθένα ξεχωριστά.

Μοιραστείτε τη σοφία σας με το κοινό

Δημιουργήστε αναρτήσεις με περιεχόμενο που αναλύει κάποιο θέμα, παρέχοντας συμβουλές.

Ως απλός χρήστης του Instagram που επιθυμεί να προωθήσει μια χαρούμενη social media περσόνα, που δίνει κίνητρο στη ζωή των ανθρώπων, μπορείτε να εντοπίσετε το ταλέντο σας, αυτό που σας κάνει μοναδικούς και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας ενώ τις μοιράζεστε.

Ως εταιρεία ή ιδιώτης που εξειδικεύεται στη διαχείριση social media και τη δημιουργία επαγγελματικού περιεχομένου, είναι επιθυμητό να συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον του κοινού στο περιεχόμενο της σελίδας που διαχειρίζεστε.

Διαδώστε μηνύματα φιλανθρωπικών οργανώσεων

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να μοιραστείτε την ιστορία μιας σημαντικής, μη-κερδοσκοπικής εταιρείας ή οργάνωσης. Δώστε στο κοινό να καταλάβει γιατί υποστηρίζετε αυτόν τον σκοπό, πόσο σημαντικό είναι το μήνυμα για τον κόσμο.

Τα social media έχουν δημιουργήσει μια νέα, διαφορετική διάσταση. Δεν αποτελούν απαραίτητο απλά εργαλείο, αλλά μια δίοδο σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο digital κόσμο. Οι άνθρωποι πίσω από τα πληκτρολόγια είναι οντότητες και επιλέγουν ανά πάσα στιγμή πως θα διαμορφώσουν αυτή τη νέα πραγματικότητα. Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, με κάθε digital -ή και όχι- μέσο!

Για την καλύτερη δυνατή προώθηση μέσω social media, επιλέξτε τη Social Power: Η εκπροσώπηση της εικόνας και η διατήρηση του κοινού σας αποτελούν την αποστολή μας. Εξάλλου, με το περιεχόμενο που δημιουργούμε, μόνο θετική θα είναι η εικόνα σας. Ξεκινήστε σήμερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Awesome Works
Awesome Works

Related Posts